Quarantaine Pakket Duitse Wijn

Dit pakket bestaat uit:

1x Weingut Becker Landgraf Vom Kalk Weiss (Weissburgunder & Chardonnay) 2018

1x Weingut Becker Landgraf Vom Kalk Rot ( Spätburgunder & Sankt Laurent) 2018

1x Weingut Göttelmann Les Trois Filles (Weissburgunder, Grauburgunder & Chardonnay) 2016

1x Weingut Göttelmann Spätburgunder 2013

1x Weingut Zimmerlin Grauer Burgunder 2018

1x Weingut Zimmerlin Spätburgunder 2017

 

Heel wat Nederlandse wijnhandelaren bieden boeiende wijnpakketten aan om thuis Duitse wijnen te ontdekken.


Dit zijn niet alleen tijden met zorgen over onze gezondheid, de economische schade is niet te overzien. En dit voor heel wat sectoren. Niet alleen de horeca, maar ook de wijnhandel kent een bijzonder moeilijke periode. Voor jou als consument is het een moment waar je eigenlijk zou mogen genieten van de eerste terrasmomenten van het jaar. Om beide partijen te verenigen loopt t/m 30 april de actie van Duitse wijnquarantainepakkettenZo kun je in alle rust en veiligheid Duitse wijnen thuis ontdekken!

We hebben de wijnhandelaren gevraagd een boeiend Duits wijnpakket van 6 of 12 flessen samen te stellen dat op eenvoudige wijze kan worden besteld. Om zo toch met een goed glas Duitse wijn te genieten van de eerste lentedagen. 

Hieronder staan de deelnemende handelaren gerangschikt per provincie, met een link om de pdf van het pakket te downloaden. In dit document staan alle gegevens over het pakket, en hoe dit te bestellen bij de handelaren. Het spreekt voor zich dat iedere handelaar over heel Nederland levert. De provincies zijn in die zin maar indicatief.

We wensen je niet alleen gezondheid toe, maar ook veel plezier om nieuwe Duitse wijnen te ontdekken!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen