Weingut Becker Landgraf J2 Vom Kalk Weiss 2019

  • Koop 12 voor €9,12 per stuk en bespaar 8,3%

Deze Cuvée is strogeel van kleur met nuances van groene appels, rijpe peren & steenfruit zoals perzik en abrikoos. in de smaak proef je de samenhang van Weissburgunder & Chardonnay die zorgen voor een fantastische afdronk.

Druiven: Weissburgunder & Chardonnay

Herkomst: Duitsland, Rheinhessen

Alcohol: 12%

Producent: Weingut Becker Landgraf (J2 - Julia Becker & Johannes Landgraf)

 

Over Becker Landgraf

Het wijnhuis Becker Landgraf bevindt zich in het hart van Rheinhessen. Zacht glooiende heuvels waarop de wijnstok goed groeit. Julia Becker & Johannes Landgraf zijn gepassioneerde wijnmakers met de juiste visie. Al hun wijnen worden via de natuurlijke wijnbouw geproduceerd.

J2 staat voor de kracht van dubbele passie en het samenspel van wederzijdse inspiratie. Julia & Johannes hebben het geluk om een filosofie samen te delen. Samen staan ze sterk en delen de verantwoordelijkheid voor het produceren van prachtige kwaliteitswijnen.

Na haar afstuderen in 2003 nam Julia het wijnbedrijf van haar ouders over. Toen ze in 2005 trouwde met Johannes hebben ze de keuze gemaakt om de naam van het bedrijf te veranderen in Becker Landgraf – J2 (wat natuurlijk staat voor Julia & Johannes). Sinds 2006 leidt ze dus samen met Johannes dit prachtige bedrijf in de Rheinhessen.

Johannes die in 1995 afgestudeerd is als wijnbouwtechnicus sloot zich aan bij de wijnmakerij van zijn ouders, Weingut Landgraf in Saulheim. Hier was hij in de eerste plaats verantwoordelijk voor de wijnen. Nadat hij met Julia is getrouwd heeft hij het ouderlijk bedrijf verlaten en is zich voor 100% gaan richten op de wijnbouw en vinificatie van Weingut Becker Landgraf.

Weingut Becker Landgraf is aangesloten bij de gezamenlijke groep voor jonge wijnmakers. ‘Message in a Bottle’.

Wij zijn trots dat wij Becker Landgraf rechtstreeks importeren uit Duitsland. Kom gauw kennis maken met deze wijnen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen