Weingut Horvath Grüner Veltliner 2016

  • Bestel 12 voor €7,70 per stuk en bespaar 8,3%

Lichtgele wijn met groene reflecties. In de geur een zeer heldere, uitnodigende vruchten met tonen van vlier en lila. In de mond veel fruit, sappig en fris. Een lichte wijn voor zorgeloos genot.

 

100% Grüner Veltliner

 

Middenin het wijnbouwgebied Neusiedlersee ligt het plaatsje Gols, bekend om de uitstekende klimatologische omstandigheden om de beste rode wijn en witte wijn te verbouwen is Weingut Horvath al generaties lang thuis.

Op zeer verschillende bodems zoals löss, zwarte aarde en zandgronden in de onmiddellijke nabijheid van het Neusiedlermeer en het nationale park komen hier bijzonder gevarieerde wijnen vandaan.

Günter Horvath nam het bedrijf van zijn ouders in 1992 over en verlegde de focus volledig naar de productie van kwaliteitswijnen.

Respect voor de natuur, zorgvuldige bediening, nauwkeurigheid en veel kennis en ervaring voor generaties is er garantie voor een constante hoge kwaliteit. Vol van karakter, getekend door het terroir, van de hoogste kwaliteit en met een persoonlijk tintje, de vinificatie van de wijnen worden weerspiegeld in het gehele assortiment.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen