Weingut Huff Chardonnay Hipping Trocken 2015

  • Koop 12 voor €12,33 per stuk en bespaar 8,3%

Prachtige witte wijn. in de neus aroma's van mango, peer en een vleugje vanille. In de smaak rond en vullend. Een prachtige wijn als begeleider bij asperges.


Zilver voor Aspergewijn van Elhorst wijnen uit Oldenzaal in de  Verkiezing van de Twente Asperge Ham-Salade-Wijn-Terras-Sommelier 2017

De Twentse asperges stonden ook woensdag 26 april weer centraal tijdens de Verkiezing van de Twente Asperge Ham-Salade-Wijn-Terras-Sommelier 2017. Een competitie tussen wijnhandelaren, ambachtelijke slagers en groentespeciaalzaken die de laatste vier jaar een vast onderdeel  is van de Twente Asperge Tour en veel enthousiaste deelnemers kent uit de 14 gemeenten in Twente. Na het succes van vorig jaar,  ook dit jaar verder uitgebreid met een gecombineerde wedstrijdcategorie, namelijk het Twente Asperge Terras - Sommelier en is bedoelt voor chefkoks en sommeliers van restaurants met een aantrekkelijk terras. Zij werden uitgedaagd om een aantrekkelijk koud aspergegerecht te preparen, die op hun eigen terras inclusief een glaasje wijn of speciaalbier voor maximaal Euro 15,- geserveerd kan worden tot St. Jan op 24 juni a.s.

Een deskundig proefpanel van maître sommeliers, chef-koks en overige deskundige proevers uit de culinaire wereld heeft zich afgelopen woensdag weer achter gesloten deuren gebogen over de ingezonden hammen, wijnen, salades, aspergegerechten en bijpassende wijn of speciaal bier.  De competitie is weer gestreden en de winnaars werden  na het Verkiezingsdiner rond de klok van 20.00 uur in Restaurant Het Seminar in Zenderen  door juryvoorzitter Jeroen ter Wal en  organisator Johan Langelaar van JR Wijn en Spijs uit Delden.

Twente Asperge Wijn
2e prijs | Elhorst Wijnen Deurningerstraat 30 Oldenzaal met een Chardonnay van Georg Gustav Huff Rheinhessen trocken 2015

0 sterren op basis van 0 beoordelingen