Weingut Georg Gustav Huff Riesling Trocken Roter Hang 2022

  • Koop 12 voor €9,12 per stuk en bespaar 8,3%

Mineraliteit gecombineerd met typisch Riesling fruit. Geurige met nuances van fris geel (tropisch) fruit en geurige bloemen. De smaak zet sappig en fris in; de afdronk is geurig, mild en aanhoudend.

Druif: Riesling

Herkomst: Duitsland, Rheinhessen

Alcohol: 12,5%

Producent: Weingut Georg Gustav Hoff

 

Over Weingut Georg Gustav Hoff

Onze wijnmakerij is al 300 jaar een puur familiebedrijf.
De basis voor ons succes is gebaseerd op de ervaring en kennis die van generatie op generatie is doorgegeven.

Dieter Huff is wijnmaker en wijnbouwtechnicus, hij nam het bedrijf van zijn vader in 1989 over en maakte het wijnhuis met de implementatie van vele innovatieve ideeën bij een van de toonaangevende bedrijven in Rheinhessen. Nadat Daniel en Stefan de uitbreiding van de wijnen hebben overgenomen, is hij voornamelijk verantwoordelijk voor buitenactiviteiten. Hij neemt ook de wijnbezorgreizen naar onze klanten over.

Daniel Huff, de oudste zoon van Helga en Dieter Huff, is de verantwoordelijke butler. Na 3 jaar opleiding, waarvan er één aan de Moezel was voltooid, en de verdere opleiding tot wijnbouwtechnicus in Bad Kreuznach, trad hij met enthousiasme het ouderlijk bedrijf binnen. Zijn passie is de witte wijn, vooral de Riesling.

Stefan Huff, de jongste zoon van Helga en Dieter Huff, werkt sinds 2010. Na een opleiding tot werktuigbouwkundige won de passie voor wijn. Een stage aan de Ahr en in Rheinhessen werd gevolgd door internationale stages in Oostenrijk en Australië, evenals de 2-jarige wijnbouwtechniekschool in Weinsberg. Voorrang bij het trainen, hij trok altijd rode wijnen aan, dus hij is vandaag verantwoordelijk in onze verantwoordelijke wijnmakerij.

Helga Huff, de vrouw van Dieter, is een belangrijke schakel tussen de wijnboeren en de klanten. Zij is verantwoordelijk voor de marketing van de wijnen en het directe contact voor onze klanten aan de telefoon en in de proefruimte.

Stefanie Huff, Daniel's vrouw, heeft in de wijnmakerij gewerkt sinds de geboorte van haar zonen Jakob (2008) en Philipp (2010). Ze ondersteunt waar nodig en zorgt als accountant voor het kantoor en zorgt samen met Helga voor de klanten in de proefruimte.

Wij zijn trots dat wij Georg Gustav Huff rechtstreeks importeren uit Duitsland. Kom gauw kennis maken met deze wijnen!

 

Peter 17-06-2017 12:38

Mooie wijn uit Nierstein - Rheinhessen. Een Riesling met de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding. € 8,95 en als u er 12 besteld dan hoeft u er maar 11 betalen. Top service.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen