Weingut Georg Gustav Huff

De wijnmakerij is al meer dan 300 jaar een puur familiebedrijf. De basis voor het succes is gebaseerd op de ervaring en kennis die van generatie op generatie is doorgegeven.


STEFAN & DANIEL HUFF

De broers zijn verantwoordelijk voor de wijnbereiding. Daarbij putten ze uit de kennis van de generaties vóór hen, maar ook uit hun eigen ervaringen die ze hebben opgedaan tijdens hun stage in de Ahr en de Moezel, hun verdere opleiding tot wijnbouwtechnicus en hun stages in Oostenrijk en Australië. 

DIETER & HELGA HUFF

Dieter nam het bedrijf in 1989 over van zijn vader Georg Gustav Huff. Tegenwoordig verzorgt hij vooral de externe operaties. Zijn vrouw Helga zorgt voor de mannen en zorgt voor klanten aan de telefoon, per e-mail en in de wijnwinkel.

STEFANIE HUFF

Stefanie Huff (Daniel's vrouw) - opgeleid accountant werkt sinds 2008 met hart en hand in de wijnmakerij. Naast de ondersteuning in de wijnwinkel zorgt zij met passie waar nodig en zorgt ze samen met Helga voor de klanten in de proefruimte.

Dieter Huff is wijnmaker en wijnbouwtechnicus, hij nam het bedrijf van zijn vader in 1989 over en maakte het wijnhuis met de implementatie van vele innovatieve ideeën bij een van de toonaangevende bedrijven in Rheinhessen. Nadat Daniel en Stefan de uitbreiding van de wijnen hebben overgenomen, is hij voornamelijk verantwoordelijk voor buitenactiviteiten. Hij neemt ook de wijnbezorgreizen naar onze klanten over.