Weingut Spindler Lindenhof

De Lindenhof is goed te herkennen aan de dubbele toegangspoort. Deze is versierd met een stenen reliëf met een gestileerde lindeboom. Op de binnenplaats staan ​​twee lindebomen die meer dan 100 jaar oud zijn en die de wijnmakerij zijn naam geven.

Voor ons is wijn passie en passie. Kwaliteitsnormen hebben hier de hoogste prioriteit. Wij zien traditie als een verplichting. Toch kijken we voortdurend hoe we nog beter kunnen worden en zijn we niet vies van innovaties en moderne technologie. Maar alleen als ze overeenkomen met onze filosofie en in harmonie zijn met de natuur. Het doel van al onze inspanningen is altijd om de optimale wijn te produceren.

Onze familie, waarvan de voorouders uit de Bourgogne komen, verbouwt sinds 1620 wijn op de Mittelhaardt. Drie generaties geleden werd het statige wijngaardbezit verdeeld in drie wijnhuizen. Eén daarvan is de Lindenhof. De naamgever, Eugen Spindler, plantte twee lindebomen op de binnenplaats van de wijnmakerij toen zijn twee zonen werden geboren in 1902/1904. Dit leverde het wijnhuis de toevoeging van Lindenhof op.

De huidige eigenaar is Timo Spindler, die sinds 1994 verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de wijnen.