Briottet Crème à la Fraise des Bois Liqueur

Crème à la Fraise des Bois of bos aardbeienlikeur is het resultaat van enkele weken maceratie. In feite is het een mengsel van verschillende soorten aardbeien, gemacereerd met neutrale alcohol en water. Dankzij deze maceratie komt er een onnavolgbare smaak uit het kreupelhout.

Bovendien is deze Aardbeienlikeur een klassieker van Edmond Briottet geworden. Naast Crème de Cassis of Crème de Raspberry is het nu een tijdloze likeur. Je zult niet alleen verrast zijn door zijn intense neus, maar ook door de kracht die vrijkomt in de mond. Zonder twijfel zul je zelfs als je blind bent de geur ervan herkennen. Let op voor aardbeienliefhebbers: deze likeur is voor jou gemaakt!

 

Hoe bos aardbeienlikeur proeven?

Aardbeienlikeur proeven: niets is eenvoudiger! Probeer hem eerst eens alleen met ijsblokjes: een geweldige manier om een ​​likeur te ontdekken. Het openbaart zich ook met een droge witte wijn of een crémant of een andere mousserende wijn.

En als je een vleugje originaliteit aan jouw dessert wilt toevoegen, combineer het dan met likeur! Bijvoorbeeld met panacotta, vanillecrème, een simpele yoghurtcake.

Tenslotte uiteraard in cocktails: wij raden je aan om gewoon een beetje van de likeur toe te voegen aan je gin-tonic!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen