Weingut Horvath Blaufränkisch Gabarinza 2020

  • Koop 12 voor €27,46 per stuk en bespaar 8,3%

Robijnrood van kleur met tonen van gekonfijte bramen en cassis. In de smaak weelderig en vol met tonen van bessen. De afdronk is krachtig met mooie extracten van chocolade.

 

Middenin het wijnbouwgebied Neusiedlersee ligt het plaatsje Gols, bekend om de uitstekende klimatologische omstandigheden om de beste rode wijn en witte wijn te verbouwen is Weingut Horvath al generaties lang thuis.

Op zeer verschillende bodems zoals löss, zwarte aarde en zandgronden in de onmiddellijke nabijheid van het Neusiedlermeer en het nationale park komen hier bijzonder gevarieerde wijnen vandaan.

Günter Horvath nam het bedrijf van zijn ouders in 1992 over en verlegde de focus volledig naar de productie van kwaliteitswijnen.

Respect voor de natuur, zorgvuldige bediening, nauwkeurigheid en veel kennis en ervaring voor generaties is er garantie voor een constante hoge kwaliteit. Vol van karakter, getekend door het terroir, van de hoogste kwaliteit en met een persoonlijk tintje, de vinificatie van de wijnen worden weerspiegeld in het gehele assortiment.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen