WINE & BITE

Wine & Bite, de plek voor liefhebbers van een goed glas wijn in combinatie met heerlijke tapas, sushi of pizza! Gevestigd in het historische pand van Hotel Het Wapen van Amsterdam aan de Deurningerstraat 30 en 32, biedt deze wijnbar alles wat u zoekt.

De wijnbar beschikt over een indrukwekkende selectie van meer dan 500 wijnen vanuit alle hoeken van de wereld. Of u nu een kenner bent of gewoon iets nieuws wilt ontdekken, hier zult u gegarandeerd een wijn vinden die bij uw smaak past. De gerechten zijn vooral gericht op tapas, sushi en ambachtelijke pizza's uit hun eigen hout gestookte steenoven. Een van de hoogtepunten van Wine & Bite is de unieke High Wine & Bite-ervaring. Een High Wine bij Wine & Bite is eigenlijk een wijn variant van de bekende High Tea. Het is dé luxe manier van borrelen! U wordt bij elke ronde verwend met smakelijke hapjes die perfect samengaan met een specifieke wijn. Bovendien zal de sommelier u meer vertellen over de geselecteerde wijnen en waarom ze zo goed samengaan met de bijpassende bites.

Voor de perfecte wijnkeuze of de ideale wijn-spijs combinatie kunt u altijd rekenen op de expertise van de sommeliers, die u graag adviseren. Kortom, een bezoek aan Wine & Bite staat garant voor een onvergetelijke culinaire ervaring, zowel voor een ontspannen middag als een gezellige avond uit.


RESERVEER EEN TAFEL