San Salvatore GIOÌ Methodo Classico Rosé 2020

  • Koop 12 voor €32,05 per stuk en bespaar 8,3%

Briljante uienhuid roze kleur. Mooi, zacht en compact schuim, dat een overtreffende trap perlage bekroont, waar de kleine, dichte bubbels zich naar de rand van het glas verdringen en zich intiem verenigd voelen. Weelderig en fascinerend boeket, dat op de neus (juweelachtige) fruitige geuren van kreupelhout en verse bloemen communiceert. In de mond is de smaak uiteraard droog, fris en prikkelend, maar ook elegant, zacht, omhullend, romig, hartig, zuiver, slank en ontvettend. Licht koolzuur. Het wulpse retro-aroma laat geen pauzes toe.

100% Aglianico. Geboren uit de wens om te experimenteren met de Klassieke Methode op de wijnstok bij uitstek van de Campanische traditie: de Aglianico. Het combineert dus het joviale en oneerbiedige karakter met de natuurlijke roeping om sprankelend te zijn: de perfecte synthese tussen verwerkingstechniek en uniciteit van het grondgebied van Campanië.

Druif: Aglianico 100%

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Gratis bezorgd v.a. 6 flessen in Oldenzaal en omstreken
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Per fles te bestellenAanbevolen combinaties
Visgerechten en zuivelproducten. Goede persistentie, waardoor veelzijdigheid bij het combineren mogelijk is: gerechten op basis van vis (soepen, pastagerechten of gebraden vlees), pizza, rustieke taarten, verse kazen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen