Tinedo Cala 1 2018

  • Koop 12 voor €9,12 per stuk en bespaar 8,3%

Tinedo Cala 1 heeft een aantrekkelijke paarse kersentint met blauwe reflecties. In de geur is het expressief en goed gedefinieerd met aroma's van blauwe bloemen, kersen en aardbeien en een lichte hint van chocoladetonen en specerijen als zoethout. In de mond heeft het een goede aanzet, krachtig met een goede tanninebalans en volume.

Het landgoed Tinedo leent zich uitstekend voor het beoefenen van een duurzame wijnbouw, waarbij het gebruik van herbiciden en synthetische producten uitgesloten is. Het doel is om evenwichtige en complexe wijnen te krijgen via een wijngaard die zijn biologische cyclus voltooit.

Het werk in de velden en het domein wordt gedeeld door mensen die grondig betrokken zijn en zich volledig bewust zijn van het belang van een gemeenschappelijk werk van de wijngaard tot de wijn. Een strikte controle van het watergehalte van de wijngaard, zowel op grond- als bladniveau, begeleidt het veldwerk en maakt het mogelijk om het hele rijpingsproces in een langzaam tempo te voltooien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen