Weingut Georg Gustav Huff Sauvignon Blanc 2022

Krachtige en aromatische sauvignon blanc met tonen van rijpe kruisbes, citroen en appel. Uitzonderlijk fruitig boeket, mooie zuren en een klein zoetje die hem zeer aangenaam maakt. Heerlijke, droge sauvignon.

Druif
Sauvignon Blanc

Herkomst
Duitsland, Rheinhessen

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Gratis bezorgd v.a. 6 flessen in Oldenzaal en omstreken
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Per fles te bestellen


Over Weingut Georg Gustav 
Huff

De wijnmakerij is al 300 jaar een puur familiebedrijf. De basis voor ons succes is gebaseerd op de ervaring en kennis die van generatie op generatie is doorgegeven.

Dieter Huff is wijnmaker en wijnbouwtechnicus, hij nam het bedrijf van zijn vader in 1989 over en maakte het wijnhuis met de implementatie van vele innovatieve ideeën bij een van de toonaangevende bedrijven in Rheinhessen. Nadat Daniel en Stefan de uitbreiding van de wijnen hebben overgenomen, is hij voornamelijk verantwoordelijk voor buitenactiviteiten. Hij neemt ook de wijnbezorgreizen naar onze klanten over.

Daniel Huff, de oudste zoon van Helga en Dieter Huff, is de verantwoordelijke butler. Na 3 jaar opleiding, waarvan er één aan de Moezel was voltooid, en de verdere opleiding tot wijnbouwtechnicus in Bad Kreuznach, trad hij met enthousiasme het ouderlijk bedrijf binnen. Zijn passie is de witte wijn, vooral de Riesling.

Wij zijn trots dat wij Georg Gustav Huff rechtstreeks importeren uit Duitsland. Kom gauw kennis maken met deze wijnen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen