Wijnspeciaalzaak Elhorst Wijnen

Elhorst Wijnen is een verfijnde wijnspeciaalzaak in het hart van Oldenzaal. Onze winkel, gevestigd sinds 2017 in het historische Hotel het Wapen van Amsterdam (naast Wijnbar Wine & Bite) biedt een indrukwekkende collectie van diverse wijnen uit gerenommeerde wijnlanden.

In een smaakvolle ambiance presenteren wij een overzichtelijke selectie van wijnen, port en gedistilleerde dranken. Aan onze proeftafel kun je in alle rust genieten van onze wijnen, terwijl onze toegewijde medewerkers ervoor zorgen dat je alle aandacht krijgt die je verdient. Ons assortiment omvat nu meer dan vijfhonderd verschillende soorten wijn uit diverse grote landen.

Bij Elhorst Wijnen draait het niet alleen om het aanbieden van wijn; het is een ontmoetingspunt en een avontuurlijke ontdekkingsreis voor wijnliefhebbers, gevuld met bijzondere vondsten. Onze visie richt zich op het ontdekken van minder bekende wijnen van hoge kwaliteit, afkomstig van kleinere wijnhuizen waar ambacht en liefde voor wijn maken centraal staan. We importeren zelf wijnen van producenten zoals Della Fay Wines in Australië, Weingut Becker Landgraf J2, Huff en Sommerhausen in Duitsland, Weingut Horvath, Schmelzer, Weixelbaum en Moser in Oostenrijk, Domaine Agapé, Domaine Michaud, Calmel & Joseph en Vincent Girardin in Frankrijk, Azienda Agricola Cavazza en Palama in Italië, Bodegas Nodus in Spanje, Rocim in Portugal, en meer.

Naast deze internationale pareltjes biedt Elhorst Wijnen een prachtige collectie wijnen uit Chili, Argentinië, Zuid-Afrika en vele andere wijnlanden. Of je nu op zoek bent naar complexe wijnen of toegankelijke huiswijnen, bij Elhorst hebben we voor ieder wat wils. Ontdek en geniet van een unieke wijnervaring bij Elhorst Wijnen!


Adres
Elhorst Wijnen
Deurningerstraat 28
7571 BD Oldenzaal

+31 541 363714
[email protected]

Openingstijden:
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00


sfeerimpressie van de wijnspeciaalzaak